Hvem er vi

Alarm Systemerer et offentlig godkjent vaktselskap med kontorer i Kragerø. Vi er totalleverandør av sikkerhet for private, næringsvirksomheter og offentlig sektor etablert i 1979. Vi leverer alt av sikkerhetstjenester og tekniske løsninger, og er i dag en del av Team Security Gruppen med avdelinger i Vestfold, Telemark og Buskerud, med hovedkontor i Sandefjord og lokale avdelingskontorer i Porsgrunn, Gvarv og Kragerø.

Vi fokuserer på leveranse av tilpassede sikkerhetsløsninger etter kundens behov og med vår brede erfaring, lokale tilhørighet og nærhet til kundene konkurrerer vi med rask respons til konkurransedyktige priser. Vi benytter FG-godkjent alarmstasjon som ivaretar mottak og aksjon på alle installerte sikkerhetssystemer hele døgnet. Vi benytter ressursstyring av egne vektere, og bistår både kunder og det offentlige i viktige gjøremål, samt krisehåndtering.

Vi er godkjent lærebedrift, miljøfyrtårnsertifisert og innehar flere kvalitets-godkjenninger. Vår tekniske avdeling ivaretar service og har 24 timer support på alle tekniske installasjoner og foretar alle nye monteringer av ulike systemer for tyveri, brannalarm, kameraovervåkning og øvrige sikringssystemer, samt integrasjon av dør, lås og adgangskontroll.

Alarm Systemer er et lokalt og trygt valg!